Brandbeveiliging

Odoo + afbeelding en tekst

Signalisatie & preventie


Een professioneel brandbeveiligingssysteem, heeft een positieve invloed op je brandverzekering en draagt bij aan je gemoedsrust. Met duidelijke signalen (d.m.v. sirenes, flitslampen, ...) wordt iedereen in het pand tijdig op een mogelijk gevaar gewezen. 

Efficiënte oplossingen


Wij bieden 2 soorten brandbeveiligingssystemen. Systemen voor zowel kleinere brandinstallaties zoals voor huizen, appartementen en studentenhuizen. Maar ook voor grote brandinstallaties die geplaatst worden bij bedrijven, scholen en grote gebouwen. Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden en wordt er gezocht naar de meest efficiënte brandpreventie/beveiliging die voldoet aan alle wettelijke normen.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Verplichte rookmelders


Sinds januari 2020 zijn rookmelders verplicht in elke woning. Er zijn dan ook veel verschillende goedkope rookmelders te verkrijgen. Veel van deze rookmelders zijn niet betrouwbaar en voldoen vaak niet aan onze Europese normen. Koop dus beter geen goedkopere modellen via internet maar laat hiervoor een professional langskomen. Zo kan je zeker zijn van een betrouwbaar systeem. 

Interesse? Of wil je graag meer informatie?

Contacteer ons en vraag vrijblijvend een offerte aan.