Toegangscontrole

Odoo + afbeelding en tekst

Wie, waar, wanneer?


Gepersonaliseerde toegang, wanneer en hoe je maar wilt. Een sleutel die je de mogelijkheid biedt om alleen de mensen toegang te geven tot die delen van het gebouw en op de tijdstippen die je wenst. Er is ook de mogelijkheid om alle toegangsdetails te registreren (datum en tijd) zodat je altijd weet wie er op welk tijdstip in het gebouw is geweest.

Beheer en controleer


Met een goed opgebouwd toegangscontrole systeem heb je meer controle op het toegangsbeleid van je onderneming. Het voordeel van zo'n systeem is dat je een aanzienlijk hoger beveiligingsniveau behaalt en op die manier dus minder risico loopt. Sleutels heb je niet meer nodig, duplicatie ervan is dus uitgesloten. Het draagt daarom ook bij tot lagere operationele kosten aangezien je minder bewakingspersoneel hoeft in te zetten. 


Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Oplossingen op maat


Voor bedrijven denken we graag in oplossingen op maat. Elke situatie is anders en wordt door ons eerst uitgebreid bestudeerd. Een oplossing op maat is hier essentieel om het meest efficiënte systeem uit te werken en te plaatsen.

Interesse? Of wil je graag meer informatie?

Contacteer ons en vraag vrijblijvend een offerte aan.