Camerabewaking

Een waakzaam oog in realtime & Full HD 


Het videobewakingssysteem van Comelit is gebaseerd op technologieën die uitgebreid zijn getest en in verschillende omgevingen zijn toegepast: van stadsbewaking tot winkelcentra, van vliegvelden tot musea en in verschillende industrieën. Het zijn dus hoogstaande, professionele producten die, ook in een woonomgeving, het beste te bieden hebben op het gebied van moderne techniek. 

We gaan nog een stapje verder op gebied van technologie want we bieden zelfs thermische camera's die temperaturen kunnen meten, people counting camera's die het aantal bezoekers/voobijgangers kunnen tellen en camera' met nummerplaat herkenning.

Beeldkwaliteit


Van analoge tot digitale technologie. Voor gedetailleerde beelden.
Het aanbod van Comelit omvat het hele scala van videobewaking: van de eenvoudige installaties op basis van analoge technologie tot de geavanceerde HD (AHD-serie) en de innovatieve, digitale IP-oplossingen die optimaal profiteren van de voordelen van de transmissie via het netwerk en internet.


Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Beeldopnames


Dankzij hoge-resolutiebeelden en geavanceerde opname-apparatuur kan je HD video bekijken en opnemen, zodat je geen enkel detail mist, ongeacht de lichtomstandigheden. J e kan de beelden van beveiligingscamera's live bekijken, opnemen, terugspoelen en archiveren. Ook is er de mogelijkheid om deze beelden op afstand te bekijken via iPhone, iPad, Android, Blackberry met behulp van een app. 

Interesse? Of wil je graag meer informatie?

Contacteer ons en vraag vrijblijvend een offerte aan.